Mütevelli Heyeti

Ailemizin hayır faaliyetlerini kurumsallaştırmak amacıyla Mevhibe & Mustafa Başman Vakfı’nı kurmuş olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Başman Group of Companies’in bağışları, Başman Aile bireylerinin katkıları ve tabi ki yardımseverlerden gelecek desteklerle, Mevhibe & Mustafa Başman Vakfı olarak, devletimizle ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde, kısa sürede toplum refahını artıracak yatırımlar gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz. Vakfımızın kuruluş amaçlarının hayata geçirilmesi yanında, Mustafa Başman ve Mevhibe Başman’ın isimlerinin yaşatılmasını ve “Paylaştıkça güçlüyüz” sloganıyla, tüm topluma katkı sağlamayı hedefliyoruz.

Mevhibe & Mustafa Başman Vakfı, yaşamın en temel gereksinimleri arasında olan Eğitim, Sağlık, Spor ve Kültür alanlarının gelişimine katkı sağlayarak, Kuzey Kıbrıs’ın daha hızlı gelişmesine destek olmayı ve fayda sağlamayı amaçlıyor.